Amennyiben okostelefonról böngészed honlapunkat, a teljesebb élmény érdekében, javasoljuk, hogy vízszintesen tartsd a készüléket!Ébredés Misszió

Az Ébredés Misszió, az utolsó idők ébredéséért dolgozik, ébredési és evangelizációs rendezvények szervezésével, elektronikus és nyomtatott kiadványok megjelentetésével, online tanfolyamok indításával, és más közösségek szervezéseiben történő segítségnyújtással.
A mi munkánk csak egy útkészítés annak érdekében, hogy minél előbb kiteljesedhessen körülöttünk:
A SZENT SZELLEM FORRADALMA


Ismerd meg szolgálatunkat részletesebben, és döntsd el, hogy velünk tartasz e azzal a tehetséggel, melyet az élő Istentől kaptál!            
Bővebb információért kattints a képre!

Amennyiben a szöveg melletti kék képre kattintasz, az Ébredés Misszió facebook oldalára jutsz, amelyet ha bekövetsz, mindig időben értesülhetsz lefrissebb híreinkről, ébredési összejövetelekről, kiadványokról, bátorító üzenetekről, videókról, és egyebekről.

Bővebb információért kattints a képre!

YouTube csatornánkra is a bal oldalon lévő képre kattintva juthatsz el. Javasoljuk, hogy ott kattints a piros színű "FELIRATKOZÁS" gombra, ha nem szeretnél lemaradni a legújabb ébredési üzenetekről, dalokról, videókról, rendezvények felvételeiről!Bővebb információért kattints a képre!

Az Ébredés Misszió blogját több száz, több ezer, de bejegyzéstől függően, akár több tízezer ember olvassa, mert értékes tartalmakkal igyekszünk segíteni a szomjas szívű érdeklődők lelki, szellemi épülését.


Ha te is többet szeretnél megismerni Isten szeretetéből, jelenlétéből, vagy egy ismerősöddel szeretnéd, hogy ez megtörténjen, esetleg segíteni, támogatni szeretnéd a munkánkat, kattints erre a képre, és tekintsd meg eddig megjelent kiadványainkat, és rendeld meg!
Erre a képre kattintva egy olyan világba csöppenhetsz, melyet némileg igyekszünk elkülöníteni az Ébredés Misszió nevétől, és ennek meg van a maga oka. Az Istenben nem hívő embereket ugyanis egészen másként szeretnénk megszólítani, mint a hívőket. Motivációs előadásokkal, írásokkal, és egyéb vizuális megjelenítésekkel próbálunk eléjük tárni egy különleges, inspiráló, és életeket átformáló üzenetet.


Bővebb információért kattints a képre!

Ezen a facebook oldalon szeretnénk összegyűjteni azokat a hívő keresztényeket, akik hisznek abban, hogy hazánkat hamarosan jelekkel és csodákkal fogja meglátogatni a mi Istenünk. Szükséges, hogy ezek az emberek felekezeti korlátok nélkül, egy szívvel tudjanak imádkozni az ébredésért, tudják bátorítani, követni egymást! Én magam is ezt teszem közöttük videók, esemény, meghívások és egyéb hasznos dolgok megosztásával. Látogass el te is erre az oldalra, és ha magad is vágysz egy szellemi forradalomra, esetleg tennél is érte, akkor csatlakozz ehhez a csoporthoz!


Elérhetőségeink:

Ébredés Misszió
Cím: 5900 Orosháza, Falus Elek u. 13.
E-mail: ebredesmisszio@gmail.com
Bankszámlaszám: 10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU46 1040 2647 5052 6750 8050 1004
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB      PayPal fiókunkat itt találod:

Szeretettel megköszönöm megtisztelő figyelmedet és segítségedet: Urbán L. Tamás

Ha úgy érzed, te magad is csatlakozhatsz az „Ébredés Misszió” munkatársaihoz. Elengedhetetlenül szükséges, hogy felekezettől függetlenül összefogjunk, és mindenki megtegye hazánk ébredéséért azt, ami az ő feladata. Itt a lehetőség! Ha Isten indít, töltsd ki az alábbi űrlapot, és csatlakozz egy dinamikus ébredési munkához!

Adatkezelési szabályzatunkat itt találod.

Név:
Neved a facebookon:
E-mail cím:
Város, melyben élsz:
Gyülekezet, melyhez tartozol:
Milyen formában szeretnéd segíteni munkánkat? Imatámogatás
Az "Ébredés Misszió" munkájának népszerűsítése
Anyagi támogatás
Fizikai segítség a rendezvényeken


Fel


szabilinux.hu     Partner oldalak