Tudom, hogy ebben a témában született már motivációs blogbejegyzésem, de úgy érzem, ezt erősítenem kell bennetek/benned.

Tudod, egy fekete világban fehérként élni igazán embertpróbáló feladat, és itt most közel sem a bőrszínre gondolok. Egyszerűen arról van szó, hogy olyan sok ember él körülötted, akik már rég nem hisznek magukban, és értéktelennek tartják magukat, hogy igencsak emberfeletti másként gondolkodni és élni. Hinni olyankor is, mikor minden ellened szól, makacsul ragaszkodni a gondolatvilágodhoz akkor is, amikor mindenki más az ellenkezőjét vallja – na ehhez igazán motiváltnak kell lenned. Elszántnak, szemellenzősnek, s ha úgy tetszik, rendbontónak.

Ne add fel! Te ne add fel az álmaidat, melyekkel születtél, és ne keseredj meg úgy, mint a körülötted élők! Ne fásulj bele az életbe csak azért, mert gyáva voltál, és elszalasztottál egy csomó lehetőséget! Ne nyalogasd a sebeidet, hanem használd ki a pillanatokat, míg itt élhetsz a Földön, és tedd meg, amiket már talán évtizedekkel ezelőtt meg kellett volna tenned! Ne engedd, hogy az életed elvétse azt a célt, amiért létrejött! Értékes vagy egyedi célokkal, egyedi tehetséggel, egyedi külsővel. Lépj most!

hit, motiváció, motivációs blog 8
Kategória: Egyéb

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?