Sajnos mindig, amikor kimentem a hideg levegőre, rövidesen arcüreg vagy homloküreg gyulladás lett a vége. A fájdalom és gyulladáscsökkentők semmit nem értek, bármennyit is vettem be. Akkor rendszerint jött az antibiotikum kúra, ami egy időre megoldotta a problémát. Ez a dolog egészen addig ment így, míg rá nem találtam egy magyar gyártmányú immunerősítőre. Miután ezt elkezdtem szedni, végleg megszűnt az imént említett problémám. Ezen felbuzdulva az édesanyámnak is ajánlottam ezt az étrend-kiegészítőt, aki igen sűrűn betegeskedett, és azt tapasztaltuk rajta, hogy megszűntek az örökös meghüléses, vagy vírusos jellegű megbetegedései. Most neked ajánlom az Immuno-t, mert tudom, hogy neked is hasznos lesz.

Te is szeretnéd, hogy erősebb legyen az immunrendszered?

Senki sem szeret beteg lenni, gondolom te sem. Igaz? Normális esetben ragaszkodunk e földi életünkhöz, és szeretnénk minél több időt tölteni szeretteinkkel, barátainkkal. Sokszor megdöbbenve nézünk körül, hogy olyan ismerőseink halnak meg, akikről azt gondoltuk, rendben van az egészségük. Sajnos azonban nem tudunk belelátni sem a magunk, sem mások szervezetébe.

Te mindent megteszel az egészségedért?

Sokan sportolnak és igyekeznek egészségesen táplálkozni. Még a versersenyszerűen sportoló, vitaminokat szedő emberek között is gyakran akadnak olyanok, akik hirtelen valamilyen betegség áldozataivá válnak, és akár meg is halhatnak. Te mit teszel az egészségedért? Tudod például, hogy a mai, agyon permetezett és/vagy mesterségesen érlelt gyümölcsök már korántsem olyan vitamindúsak, egészségesek, mint régen voltak?

Nem a vitamin az egyetlen immunerősítő

Tudtad, hogy a sok mesterséges anyag (ételszínezék, aroma, ízfokozók, tartósítószerek, szénsav stb.) teljesen tönkreteszi az emésztőrendszeredben található bélflórát? Felborul az egyensúly, ami az alábbi tünetekkel járhat:

– Csontritkulás, gyenge csontozat
– Gyenge immunrendszer
– Fáradékonyság, általános gyengeség
– Lehangoltság, depresszió
– Inzulin termelési problémák
– Daganatos kórképek
– Pikkelysömör és egyéb bőrproblémák
– Puffadás, széklet problémák

A bélflóra egyensúlya erősíti a szervezetedet

Ha valóban erősíteni szeretnéd az immunrendszeredet, akkor nem elég egyszerű vitaminokat szedned. Olyan táplálékkiegészítőre van szükséged, mely a bélflórát helyreállító probiotikumot is tartalmaz.

Saját magamon, és ismerőeim körében is tapasztaltam, hogy az Immuno, és a termékcsalád többi, díjnyertes, probiotikumokat is tartalmazó tagja olyan tüneteket képesek eltüntetni az életünkből, melyekkel azt gondoltuk, hogy életünk végéig együtt kell élnünk.

Az Immuno tényleg ütős

Nem hiába nyerte el háromszor is az érték és minőség nagydíjat. Ha megnézed az összetételét, a 8 féle baktériumtörzsön kívül, számos értékes anyagot láthatsz. Bizonyára nem véletlenül pont ezeket válogatták össze a szakemberek, amikor az Immuno-t megalkották. Ez az összetétel ugyanis garantálja az immunrendszer erősítését.

Ha egyenesen a gyártótól szeretnél venni egy 200 darabos kiszerelést, vagy csak még többet szeretnél megtudni a cégről, esetleg a termékről, akkor kattints ide!
Kisebb kiszerelést az alábbiak szerint tudsz vásárolni:
1 havi kiszerelés: (4950 Ft+ 700 Ft postaköltség 5650 Ft)
2 havi kiszerelés (9900 Ft+ 700 Ft postaköltség 10600 Ft)
3 havi kiszerelés (14850 Ft+ 1000 Ft postaköltség 15850 Ft)
1 éves kiszerelés (365 db+postaköltség 34300 Ft)
MEGRENDELÉSHEZ KÉRLEK KATTINTS IDE!

Étrend-kiegészítőkre vonatkozó általános figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, alkalmazásuk nem helyettesítheti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra a hatályos törvényi előírások alapján az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
web counter