<------------------------------------------------------------------------------------------------------>

Tegyél az ébredésedért!

Kiadványaink azért születtek, hogy minél többek életébe hozzon megújulást, ébredést, változást Isten ereje.

Kérünk ne feledd, hogy:
WEBÁRUHÁZUNKBAN TÖRTÉNŐ MINDEN VÁSÁRLÁSODDAL, AZ ÉBREDÉS MISSZIÓ MUNKÁJÁT SEGÍTED!

AZ ÉBREDÉS MISSZIÓ KIADVÁNYAI:Urbán L. Tamás: „A Szent Szellem iskolája”

Interaktív e-könyvként a mű ára 3000 Ft.

Nagyításhoz kattints a képre!

AMIRE SZÁMÍTHATSZ:
- Minden leckét video formátumban is megnézhetsz
- Kötetlen időbeosztás
- Elméleti tananyag
- Személyes imádság
- Megtanulandó igék
- Különleges gyakorlati feladatok
- Megválaszolandó kérdések minden tananyag végén

- Szeretnéd, ha erősebb lenne a hited?
- Úgy gondolod, sokkal több rejtőzik a hívő életben, mint amit eddig megéltél belőle?
- Szeretnéd jobban ismerni Isten hangját, és egy bensőségesebb kapcsolatba kerülni Vele?
- Régóta szeretnél már megújulást, új erőt kapni az életedbe?

Azok közül, akik eddig elkezdték „A Szent Szellem iskoláját”, többen arról számoltak be, hogy különleges megtapasztalásokat, változásokat, megújulásokat éltek át. Ez azért lehetséges, mert létezik egy különleges személy, Akit talán még nem ismersz, de ha megismernéd, gyökeresen megváltoztathatná az életedet. Igen, akkor is, ha már évek óta hívőként élsz. Ő a Szent Szellem. Arra vár, hogy szeretetével megújítson téged.Kezdd el még ma az Ő iskoláját, mely lehetőséget ad neked, hogy közelebb kerülj Hozzá!

Ha többet szeretnél tudni erről a különleges, interaktív kiadványról, akkor kattints ide!

MEGRENDELÉS!


Urbán L. Tamás: „Forradalom”

A mű ára e-könyvként 1200 Ft, nyomtatott formában 1700 Ft.

Nagyításhoz kattints a képre!

 „Ez a könyv, egy valóságos utazás a természetfeletti szellemvilágba, ahol tanúi lehetünk a Jó es Gonosz erők egymással szemben álló háborújának. Belepillanthatunk , hogy mi is történik valójában odafent, miközben itt lenn folynak a regénybe illő, izgalmas események.... Alig várom a folytatást! Elképesztő jo könyv!” (B.S.R. Hódmezővásárhely)

 A neveket megváltoztattuk, a helyszíneket nem jelöltük. A könyv egy hányatott sorsú személy igaz történetét írja le. Mindezeket nem csak a mi fizikai világunk szemszögéből, hanem szellemi oldalról is megközelítve lehetsz részese a szívszorító, néhol drámai cselekményeknek. Dicsőséges angyalok és vérszomjas démonok feszülnek egymásnak, miközben emberek vívják harcaikat hol magukkal, hol egymással, hol pedig a megtestesült gonoszsággal.

Miközben e könyv sorait olvasod, rá fogsz ébredni, hogy a benne felnövekvő harcos akár te is lehetsz! Szükség van a kitartásodra, az elszántságodra és a győzni akarásodra, mert ha alaposan körülnézel, láthatod, hogy valami óriási dolog van készülőben. Az angyalok tündöklő serege és a sötétség gyilkos hordái egy történelemformáló összecsapásra készülnek. Igen, ez is az igaz történet része. Kelj fel! Vállald a kihívásokat, mert ebben a kegyetlen forradalomban nagy szükség van rád!

Bővebben a könyvről. Kattints ide!

MEGRENDELÉS!


Urbán L. Tamás: „Az Élő Tűz mindent megváltoztat”

A nyomtatott könyv ára postaköltséggel együtt 2400 Ft,
e-könyvként pedig csak 1400 Ft.

Nagyításhoz kattints a képre!

Az ember természeténél fogva gyakran álmodik egy helyről, ahol minden lehetséges. Egy másik világról, melyben a fizikai világunk korlátai szétfoszlanak és érvénytelenné válnak. Én most nem kevesebbre vállalkoztam, mint hogy elvezetlek oda, ahol a romba dőlt, reménytelenségbe süllyedt életek megváltoznak, a halálos betegségekben szenvedők meggyógyulnak, ahol a kevés- mégis elég lesz, a szürke, egyszerű emberekből hősök lesznek. A könyvön keresztül saját szemeddel láthatod működni a természetfelettit. Hogy mindez túl hihetetlenül hangzik? Nem az! Csak talán túlságosan megszoktad a körülötted lévő fizikai világ korlátait. Ha velem szeretnél jönni erre a különleges utazásra, és részese szeretnél lenni hihetetlen csodáknak, muszáj szabadjára engedned a fantáziádat és a hitedet, mert ebbe a világba csakis így léphetsz be. Itt minden lehetséges!

Ez nem egy fantáziavilág, és nem is kitaláció. Nem írtam volna meg „Az Élő Tűz” következő részét, ha nem hinnék benne, hogy ez a könyv még nagyobb erővel érinti majd meg az Olvasókat, mint az előző.
Ha eddig nem voltál vele tisztában, akkor itt az ideje megtudnod, hogy miért ölt olyan hatalmas méreteket világszerte az alkoholizmus, a drog, szexuális -és egyéb függőségek. Miért van annyi gyilkosság, kegyetlenség, korrupció, és hol van a te helyed ebben a mélyre süllyedt világban?
Születésednek igenis célja volt, és fényes küldetésed felragyog, amint elolvasod „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvet. Beszállsz az utolsó nagy csatába, vagy éled tovább a „szürke bábok” életét?

Bővebb információ a könyvről, ide kattintva.

MEGRENDELÉS!


Urbán L. Tamás: „Az Élő Tűz megváltoztatja az életed”

A nyomtatott könyv ára postaköltséggel együtt 2250 Ft,
e-könyvként 1200 Ft.

Nagyításhoz kattints a képre!

 „A könyvedet egész éjjel olvastam. Hajnal 4 órára végeztem vele.  Csodálatosan megírtad.Végigsírtam az egészet, és nagyon sok helyen  meg kellett állnom elmélkedni a soraidon... A könnyeimtől alig  láttam, úgy olvastam. Régóta szerettem volna átadni a családomnak  mindazt, amit itt leírtál, de valahogy nem vették a lapot és nem  akartak odafigyelni a szavaimra. Az egyik lányom, akinek postáztad,  azonnal elolvasta, és még mielőtt elhozta volna nekem, elmondta a  telefonban, hogy ő is végig sírt, amíg olvasta, és nagyon sokat segített  neki.” (I.V.K. London)

 Sokan nem azért kezdenek el sírni, miközben „Az Élő Tűz  megváltoztatja az életed” című könyvet olvassák, mert ez  egy romantikus regény lenne. Azért teszik, mert az az Erő és hatalom, Aki az én életemben is csodákat tett, kiárad a könyv lapjain keresztül, és egyenesen a szívekhez szól.

- Boldog az életed?
- Szeretnéd, ha boldogabb és teljesebb lenne?
- Hol tartasz most?
- Mi a szíved legnagyobb fájdalma, és miben akadályoz meg ez téged?
- Miért nem tudod elérni, amire vágysz, és miért nem tudsz olyan lenni, amilyen szeretnél?
- Lehet egyáltalán teljes életet élni?
- Valaki tud segíteni??
Ebből a könyvből választ kaphatsz a kérdéseidre.

Bővebben a könyvről. Kattints ide!

MEGRENDELÉS!


UA-79699212-1