Mivel ez egy személyes blog, ezért itt nyugodtan leírhatok olyan dolgokat, amiket máshol nem. Igen, erre is szeretném használni ezt a platformot.

Sokan nem tudják például, hogy van egy olyan csatornám és közösségi platformjaim, melyeken vicces dolgokat teszek közzé, sőt én magam is csinálok, ÁLTALAM viccesnek tartott kis videókat.

Hogy miért teszem? Igen, sokan biztosan azt gondolják, hogy azokban a pozíciókban, melyekben vagyok, komolynak kell tűnnöm, hiszen komoly üzeneteket hirdetek az emberek felé.

Én viszont úgy gondolom, hogy ha nem vagyok önmagam miközben a munkámat végzem, akkor nem vagyok hiteles. Önmagam pedig úgy tudok lenni ha poénkodok is kicsit, hiszen ez is hozzám tartozik. Talán erre is kaptam egy kis tehetséget (talán nem). Ha pedig így van, és ezzel a dologgal is el tudok érni embereket, akkor egyenesen kötelező ezt is tennem, miközben tovább hirdetem a komoly, életváltoztató üzeneteket is.

Nem beszélve arról, hogy ezeknek az 5-10 perces kis videóknak az elkészítése, bár esetenként egy egész napot is igénybe vesz, de mégis kikapcsol engem, és erre bizony nagy szüksége van azoknak, akik szellemi munkát végeznek, emberekkel dolgoznak.

Te mit gondolsz erről?

Ha érdekel ez a titkos csatornám, akkor csak kattints ide!

Ha motiváló, bátorító gondolatokat szeretnél, ide kattints!
0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?