Időnként talán neked is akadnak gondjaid, problémáid, melyekben jól jönne némi bátorító szó vagy jótanács.

motivációs videó

– Betegséggel küzdesz te magad, vagy egy szeretted?

– Anyagi gondok nyomasztanak?

– Eleged van a bezártságból, vagy a félelmetes hírekből?

– Depresszióval, gyásszal, vagy egyéb lelki problémákkal próbálod felvenni a harcot?

– ÚGYÉRZED JÓL JÖNNE NÉMI BÁTORÍTÁS, MOTIVÁCIÓ VAGY JÓTANÁCS?

ENGEDD, HOGY SEGÍTSEK!

Ha megtisztelsz bizalmaddal, és az alábbi űrlapon megírod nekem a problémádat az elérhetőségeddel, akkor én egy személyre szóló videóüzenetet készítek a számodra. Csupa olyan dolgot fogok mondani neked, ami a szívemből jön azért, hogy segítsek. Sőt a saját videódhoz egy nyomtatott motivációs könyvet is postázok részedre, és egy öt részes videósorozatot is megosztok veled, mely a helyes önértékelésről szól.

HOGY MENNYIBE KERÜL MINDEZ??

Urbán L. Tamás: motiváció

Talán azt gondolod, hogy le akarom húzni több tízezer forinttal a bajban lévő embereket, és kihasználni őket, de csalódást kell, hogy okozzak. Eszemben sincs ilyet tenni. Tudom, hogy sokan kerültek mostanság nehéz helyzetbe, és nem szeretném őket sem kizárni ebből a lehetőségből.

Többszáz motiváló előadás és több mint ezer eladott könyv után, mint motivációs írónak és előadónak, úgy érzem kötelességem segíteni mindazoknak, akik úgy érzik, hogy erre van szükségük. Ha szeretnél jobban megismerni engem, többet tudni rólam, akkor kattints ide!

ÚGY SEGÍTEK, HOGY NEVETSÉGESEN OLCSÓN BOCSÁJTOM BÁRKI RENDELKEZÉSÉRE EZT A SZEMÉLYRE SZÓLÓ MOTIVÁCIÓS CSOMAGOT.Sokkal többre születtél: motivációs könyv

A “Sokkal többre születtél” című könyv, a kiadó legsikeresebb kiadványa. Talán azért is van ez így, mert ez nem egy szokványos motivációs könyv, amely megmondja a tutit arról mit hogyan csinálj. A “Sokkal többre születtél” valódi kulcsot ad az életed megoldásához és az év 365 napjára egy bátorító üzenetet. Így miután kiolvastad, nem teszed fel a polcra porosodni, hanem minden nap előveszed majd.

A KÖNYV ÁRA POSTAKÖLTSÉGGEL EGYÜTT 2400 FT, DE ENNEK AZ AKCIÓNAK A KERETÉBEN MOST TELJESEN INGYEN MEGKAPHATOD.Mindennél többet érsz videósorozat

A “Mindennél többet érsz” című videósorozat 5 egyszerű kis történeten keresztül mondja el neked, hogy önértékelésünket általában mások véleményére építjük, nem a helyes alapra. Ennek kapcsán pedig sok mindenre nem tartjuk alkalmasnak vagy méltónak magunkat. Ha szeretnél ezentúl másként nézni magadra, másként hozni a döntéseidet, akkor ez a minitanfolyam neked készült.

A VIDEÓSOROZAT ÁRA 12.600 FORINT, DE A “SZEMÉLYES MOTIVÁCIÓS CSOMAG” KERETÉBEN, MOST EHHEZ IS INGYEN JUTHATSZ HOZZÁ.motivációs videó

Amennyiben az alábbi űrlapon konkrétan megírod nekem, hogy mivel kapcsolatban szeretnél bátorítást, akkor legjobb tudásom szerint, és szívemből fogok beszélni hozzád, hogy a segítségedre legyek a videóban. A személyes üzenetedet egy hétig fogod elérni egy nem nyilvános linken, ahonnan le is tudod tölteni ha szeretnéd. Az üzenet hossza minimum 10 perc lesz.

EGY ILYEN ONLINE MOTIVÁCIÓS KONZULTÁCIÓ ÁRA, HA VALAKI ELVÁLALJA, AKKOR TÖBB TÍZEZER FORINTBA SZOKOTT KERÜLNI. MINIMUM 30.000 FORINT. ÁM A “SZEMÉLYES MOTIVÁCIÓS CSOMAG” KERETÉBEN, HOGY BÁRKI HOZZÁFÉRJEN, MOST CSAK 10.000 FT.A TELJES CSOMAG ÁRA TEHÁT 45.000 FORINT HELYETT, ÖSSZESEN CSAK 10.000 FTFONTOS!
AZ ADATAIDAT, A VELEM MEGOSZTOTT BIZALMAS INFORMÁCIÓKAT, ÉS A VIDEÓD ELÉRHETŐSÉGÉT BIZALMASAN FOGOM KEZELNI, HARMADIK FÉLLEL NEM OSZTOM MEG! ADATVÉDELMI IRÁNYELVEINKET IDE KATTINTVA OLVASHATOD EL!

Fontos még tudni, hogy naponta mindössze 3-4 db, 10 perc körüli üzenetet tudok elkészíteni és feltölteni, ezért kialakulhat egy várólista, melyben a beérkezett banki átutalások sorrendje lesz a döntő. Megértésedet előre is köszönöm!SZEMÉLYES VIDEÓÜZENET MEGRENDELŐ ŰRLAP

Miután a megrendelésedet elküldted részemre, kérlek az alábbi bankszámlaszámra utald át a csomag árát, azaz 10.000 forintot! Amint ez az összeg megérkezik hozzánk, azonnal felvesszük veled a kapcsolatot.
Elérhetőségek:
E-mail: urbanltamas@gmail.com
Bankszámlaszám: 10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU46 1040 2647 5052 6750 8050 1004
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB
PayPal: paypal.com/paypalme/ebredesmisszio

A jelenleg érvényben lévő jogaszabályok alapján kötelező számlát kiállítanunk, ezért van szükségünk a számlacímedre.