Sokan azt mondják, a motiváció olyan mint a fürdés: újra és újra szükség van rá. Ha belegondolunk, többnyire igaz is ez az állítás.

Ha meghallgatsz egy jó motivációs előadást, bizonyára inspirál téged és bátorít arra, hogy elindulj egy új úton. Ám minden úton vannak nehézségek, melyek téged sem fognak kímélni, akármilyen motivált és elszánt is vagy. Egy darabig el tudsz még jutni a kapott lelkesedéseddel, de minél több lesz az akadály, annál inkább apadni fog benned a motiváció.

Ilyenkor, ha még mindig szeretnél az általad választott úton maradni, újabb bátorításrara lesz szükséged. Talán egy újabb előadásra, egy motiváló könyvre, vagy idézetre. Ettől lesz olyan mint a fürdés. Itt szeretném zárójelben megjegyezni, hogy az Urbán L. Tamás közszereplő facebook oldalomon, minden napra találsz újabb és újabb bátorító gondolatokat. Kattints ide, és meg is nézheted! Vagy van egy csoportunk is több ezer taggal, ahol szintúgy kaphatsz napi motivációt. Katt ide!

urbán l. tamás, sokkal többre születtél, könyv,

Szóval ha újra és újra megfürdesz, az nagyon jó és hasznos dolog. Ha újra és újra motivációt gyűjtesz, az is nagyon jó. De szerinted létezik olyan motivációs könyv, mely nem csak egy ideig-óráig tartó inspirációt nyújt neked, hanem egy konkrét kulcsot ad az életed megváltoztatásához? Gondolod, hogy van több a puszta motivációnál, a múló inspirációnál?

Én tudok egy ilyen könyvet. Ez a mű egy hatásos megoldást kínál neked arra, ha változtatni szeretnél valamit az életed minőségén. Sőt! Nem csak egy maradandó motiváltságot ad, hanem ezen felül, az év 365 napjára szóló hasznos bátorításokat is. Így ha kiolvastad, nem teszed be a többi könyved közé a polcra, hanem újra és újra elő fogod venni, hogy túl, a maradandó motivációs megoldáson, pluszba, még napi feltöltést is kapj.

Ha szeretnél többet megtudni a “Sokkal többre születtél” című különleges motivációs könyvről, akkor kattints ide!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?