Ezekben a nehéz időkben, talán neked is akadnak gondjaid, problémáid, melyekben jól jönne némi bátorító szó vagy jótanács.

– Betegséggel küzdesz te magad, vagy egy szeretted?

– Anyagi gondok nyomasztanak?

– Eleged van a bezártságból, vagy a félelmetes hírekből?

– Depresszióval, gyásszal, vagy egyéb lelki problémákkal próbálod felvenni a harcot?

– ÚGYÉRZED JÓL JÖNNE NÉMI BÁTORÍTÁS, ESETLEG TANÁCS?

ENGEDD, HOGY SEGÍTSEK!

Ha megtisztelsz bizalmaddal, és az alábbi űrlapon megírod nekem a problémádat az elérhetőségeddel, akkor én egy személyre szóló videóüzenetet készítek a számodra. Csupa olyan dolgot fogok mondani neked, ami a szívemből jön azért, hogy segítsek. Sőt a saját videód, csak a te számodra, egy hétig elérhető lesz, így ha hasznosnak találod, újra és újra megnézheted majd.

HOGY MIT KÉREK ÉN EZÉRT CSERÉBE?

Urbán L. Tamás: motiváció

Talán azt gondolod, hogy le akarom húzni több tízezer forinttal a bajban lévő embereket, kihasználva a világunk jelenlegi nehéz helyzetét. Csalódást kell okozzak, ugyanis eszemben sincs ilyet tenni. Tudom, hogy sokan kerültek nehéz helyzetbe, ezért nem akarom kizárni ebből a lehetőségből azokat, akik anyagi gondokkal küzdenek.

Teljes mértékben rád bízom hát, milyen összeggel honorálod a videódba fektetett munkámat. Csak annyit kérek, hogy lehetőségeid szerint, és aszerint, hogy mennyire volt hasznos számodra az üzenet, valamilyen mértékben járulj hozzá a bele fektetett munkám költségeihez!

Többszáz motiváló előadás és több mint ezer eladott könyv után, mint motivációs írónak és előadónak, nekem is meg kell küzdenem a jelenlegi nehéz anyagi helyzettel, ám mégis megteszem, hogy szabadáras terméknek minősítem a neked készített videót. Tehát az itt megadott elérhetőségeim valamelyikére olyan összeget küldhetsz, amilyet a szíved diktál. Én is szívből fogom készíteni számodra az anyagot.

Ha úgy döntesz, hogy nem bízol meg bennem, és nem írod meg a problémáiadat, de mégis szeretnél magadnak egy bátorító, személyes üzenetet, akkor jelezd ezt az űrlapon, és én egy meglepetés üzenetet készítek neked!

FONTOS!
AZ ADATAIDAT, A VELEM MEGOSZTOTT BIZALMAS INFORMÁCIÓKAT, ÉS A VIDEÓD ELÉRHETŐSÉGÉT BIZALMASAN FOGOM KEZELNI, HARMADIK FÉLLEL NEM OSZTOM MEG! ADATVÉDELMI IRÁNYELVEINKET IDE KATTINTVA OLVASHATOD EL!

Ha szeretnél jobban megismerni engem, többet tudni rólam, akkor kattints ide!

Fontos még tudni, hogy naponta mindössze 3-4 db, 10 perc körüli üzenetet tudok elkészíteni és feltölteni, ezért kialakulhat egy várólista, melyben a beérkezett banki átutalások sorrendje lesz a döntő. Megértésedet előre is köszönöm!

SZEMÉLYES VIDEÓÜZENET MEGRENDELŐ ŰRLAP

A jelenleg érvényben lévő jogaszabályok alapján kötelező számlát kiállítanunk, ezért van szükségünk a számlacímedre.

Elérhetőségek:
E-mail: urbanltamas@gmail.com
Bankszámlaszám: 10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU46 1040 2647 5052 6750 8050 1004
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB
PayPal: paypal.com/paypalme/ebredesmisszio

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?