A mai motiváció, ahogy az a címből is kiderül nem szól másról, mint, hogy mindent bele. Persze ez így túl közhelyes és üres, de szeretnélek bátorítani, inspirálni, hogy ha elkezdesz valamit, akkor abban légy kitartó és adj bele mindent!

motivációs idézet 4, motiváció, motivációs blog,
Teljes szívvel előre!

Eleve célszerű olyan tevékenységbe kezdeni, melynek végzése közben, még évek múltán is lesz benned motiváció az adott dologgal kapcsolatban. Hogy ezt honnan tudhatod előre? Onnan, hogy elsősorban olyan feladatokba vágj bele, melyek a szívedből indulnak ki. Már akkor tudnod kell, hogy ha nem is leszel sikeres jó ideig, akkor is csinálni fogod, mert szereted. Ez a belső motiváció. A te saját motivációd, ami belőled fakad.

Nem kell motivációs előadókhoz rohangálnod, mert eleged van mindenből, hiszen szereted amit csinálsz, így szívesen csinálod és ez hajt tovább. Ha csak lehet, minél inkább ilyen feladatokkal, tevékenységekkel vedd körül magad, mert akkor előbb-utóbb, akár akarod, akár nem, sikereid lesznek. Ha ugyanis valaki szívből csinál valamit és kitartó, akkor az sikerre van ítélve.

Persze nem mindig fognak jól menni a dolgok. Nem fog minden sikerülni elsőre. Néha én is feladnám azt, amit szívből csinálok, mert úgy tűnik semmi nem jön össze. De ha már elindultál egy úton és annyi mindent belefektettél, nincs értelme feladni. A legfőbb motiváció: Mikor autót vezetsz és a ködtől nem látod az utat, akkor visszafordulsz? Persze, hogy nem. Akkor az életben sem tedd ezt!

Kategória: Egyéb

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?