HA SOSEM PRÓBÁLOD MEG A LEHETETLENT, SOHA NEM LESZNEK CSODÁID

A kisfiam nekilátott fát vágni, ami nagyon nagy dolognak tűnt. Végül azonban kiderült, hogy nem is olyan lehetetlen feladat ez. Ebből született ez a nagyon rövid kis motivációs videó, melynek lényege, hogy ha csodákat szeretnél látni az életedben, akkor bizony időnként bele kell vágnod a lehetetlennek tűnő feladatokba, kihívásokba is.

 

 

 

TE IS SOKKAL TÖBBRE SZÜLETTÉL!

Ebben a motivációs videóban arra próbállak bátorítani, hogy hidd el, hogy céllal születtél erre a világra! Küldetésed van, nem véletlenül pottyantál a Földre. Te döntöd el, hogy muszájból élsz, és a látható dolgokban hiszel csak, vagy komolyan veszed az életed, megtalálod, és követed az életed célját, értelmét.

 

 

 

GYŐZD LE A KORLÁTOKAT!

Ebben a videóban motiválni szeretnélek téged, hogy ismerd fel a körülötted lévő falakat, és menj nekik teljes erővel! Te is, én is, és mindannyian korlátok között élünk. Olyan korlátok ezek, melyeket belénk neveltek azok, akik maguk is ezekben nőttek fel. Vannak azonban olyan emberek, akik nem hisznek abban, hogy ezek a korlátok, visszatarthatják őket álmaik elérésében. Akik merészelik hittel döngetni ezeket a falakat, azokat kinevetik a doboz biztonságához hozzászokott emberek. De ha kitartásukkal sikerül áttörniük a falakat, és elérik az addig hihetetlennek hitt céljukat, már nem nevetnek rajtuk, hanem példaképekké válnak. Te miben hiszel? Hiszed, hogy igenis el tudod érni a lehetetlent? Ezeket a kérdéseket feszegeti a következő motivációs videó.

 

 

 

LEGYŐZÖD A FÉLELMEIDET, VAGY VELÜK EGYÜTT HALSZ MEG?

Ebben a rövid kis motiváló videóban szeretnék rávilágítani a félelmeid természetére azért, hogy sokkal könnyebben vedd fel velük a harcot. Tudtad például, hogy a félelmeid, életed legnagyobb lehetőségeitől is könnyedén megfosztanak téged, ha hagyod? Legyen ez a legújabb motivációd!

 

 

 

NEHÉZSÉGEK ÉS HARCOK KÖZEPÉN

Ez talán nem túl motiváló, de sajnos azt kell mondanom, hogy a problémáid nem igazán érdeklik ezt a világot. Esetleg csak a szeretteidet, akik valóban közel állnak hozzád. Az emberek nagy része azonban saját magával van elfoglalva. Ezért a harcaidat magadnak kell megvívnod. Igen, te állsz szemben a problémáiddal, neked kell harcolnod és győznöd. Az ember valahogy úgy lett megalkotva, hogy mindig küzd, harcol valaki, vagy valami ellen. Csak azok nem harcolnak, akik olyan erős csapást kaptak, hogy nem állnak fel a földről. De… Nézd meg ezt a rövid motivációs videót, és kapj új erőre a sajt harcodban!

 

 

 

A TE UTAD

Ez a motivációs kisfilm arra nézve szeretne neked új motivációt adni, hogy keresd és találd meg a saját utadat! Azt a célt, mely már akkor beléd volt kódolva mikor megszülettél erre a Földre. Ha ebbe időt és energiát fektetsz, a bolygó legboldogabb emberei közé fogsz tartozni függetlenül attól, mennyi pénzed van. Aki a rendeltetése szerint él, az boldog, aki nem, az még ha örül is néha dolgoknak, de boldog biztosan nem lesz soha. Ez a motiváció minden egyes embernek szól, hiszen mindannyian konkrét céllal születtünk. Te mivel??

 

 

 

AZ ÉLETED ÉRTELME

Igen, ez egy újabb motivációs videó arra nézve, hogy megtaláld az életed értelmét. Ahogy a puskagolyót és a nyílvesszőt céllal alkotják, úgy te is egy konkrét céllal születtél erre a Földre. Ha pedig ezek úgy pottyannak le valahol, hogy semmit nem találtak el, akkor értelmetlen, céltalan volt a létezésük. A te életednek is a célja szerint kell száguldania. Még mielőtt erőtlenül a földre pottyan a létezésed, meg kell találnod életed célját, és mielőbb beállni abba akkor is, ha ez kényelmetlenségeket fog okozni neked. Bátorító gondolatokkal szeretnélek motiválni arra, hogy rendeltetésszerűen élj.
Ha segíteni szeretnéd munkánkat, vásárolj valamit saját részre, vagy ajándékba, a kiadványaink közül, ide kattintva!

 

 

 

ÉRTÉKES VAGY!

Az alábbi előadás Ukrajnában hangzott el, és mivel orosz nyelvre fordították, ezért két nyelven is elérhető. Ha hasznosnak találod, kérlek oszd meg másokkal is!