Videók

TE IS SOKKAL TÖBBRE SZÜLETTÉL!

Ebben a kis videóban arra próbállak bátorítani, hogy hidd el, hogy céllal születtél erre a világra! Küldetésed van, nem véletlenül pottyantál a Földre. Te döntöd el, hogy muszájból élsz, és a látható dolgokban hiszel csak, vagy komolyan veszed az életed, megtalálod, és követed az életed célját, értelmét.

 

GYŐZD LE A KORLÁTOKAT!

Te is, én is, és mindannyian korlátok között élünk. Olyan korlátok ezek, melyeket belénk neveltek azok, akik maguk is ezekben nőttek fel. Vannak azonban olyan emberek, akik nem hisznek abban, hogy ezek a korlátok, visszatarthatják őket álmaik elérésében. Akik merészelik hittel döngetni ezeket a falakat, azokat kinevetik a doboz biztonságához hozzászokott emberek. De ha kitartásukkal sikerül áttörniük a falakat, és elérik az addig hihetetlennek hitt céljukat, már nem nevetnek rajtuk, hanem példaképekké válnak. Te miben hiszel? Hiszed, hogy igenis el tudod érni a lehetetlent?

 

LEGYŐZÖD A FÉLELMEIDET, VAGY VELÜK EGYÜTT HALSZ MEG?

Ebben a rövid kis videóban szeretnék rávilágítani a félelmeid természetére azért, hogy sokkal könnyebben vedd fel velük a harcot. Tudtad például, hogy a félelmeid, életed legnagyobb lehetőségeitől is könnyedén megfosztanak téged, ha hagyod?

 

NEHÉZSÉGEK ÉS HARCOK KÖZEPÉN

Sajnos azt kell mondanom, hogy a problémáid nem igazán érdeklik ezt a világot. Esetleg csak a szeretteidet, akik valóban közel állnak hozzád. Az emberek nagy része azonban saját magával van elfoglalva. Ezért a harcaidat magadnak kell megvívnod. Igen, te állsz szemben a problémáiddal, neked kell harcolnod és győznöd. Az ember valahogy úgy lett megalkotva, hogy mindig küzd, harcol valaki, vagy valami ellen. Csak azok nem harcolnak, akik olyan erős csapást kaptak, hogy nem állnak fel a földről. De…

 

A TE UTAD

 

AZ ÉLETED ÉRTELME

Ahogy a puskagolyót és a nyílvesszőt céllal alkotják, úgy te is egy konkrét céllal születtél erre a Földre. Ha pedig ezek úgy pottyannak le valahol, hogy semmit nem találtak el, akkor értelmetlen, céltalan volt a létezésük. A te életednek is a célja szerint kell száguldania. Még mielőtt erőtlenül a földre pottyan a létezésed, meg kell találnod életed célját, és mielőbb beállni abba akkor is, ha ez kényelmetlenségeket fog okozni neked. Bátorító gondolatokkal igyekezlek ösztönözni arra, hogy rendeltetésszerűen élj.
Ha segíteni szeretnéd munkánkat, vásárolj valamit saját részre, vagy ajándékba, a kiadványaink közül, ide kattintva!

 

ÉRTÉKES VAGY!

Az alábbi előadás Ukrajnában hangzott el, és mivel orosz nyelvre fordították, ezért két nyelven is elérhető. Ha hasznosnak találod, kérlek oszd meg másokkal is!